Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در نشست خبری پیرامون "راه اندازی سامانه نت سنج پلاس و قابلیت‌های آن" که امروز ۲۶ بهمن ماه سال جاری در محل این سازمان برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا پیرامون برخی اختلالات در سامانه‌ "نت سنج پلاس" و سرعت پایین در دسترسی به این سامانه برای برخی کاربران، گفت: در ابتدای فعالیت هر سامانه بازدید‌ها زیاد است و ما شب اول دچار مشکل شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول ظرفیت یک‌گیگابیت در ثانیه داشتیم که به دو گیگابیت در ثانیه افزایش دادیم، اما سامانه و باگ‌هایی که دارد را مورد بررسی قرار می‌دهیم و مشکل کندی سرعت را رفع می‌کنیم.

وی در واکنش به پیشنهاد خبرنگار سیتنا مبنی بر امکان دسترسی بدون فیلتر کاربران به نظرات ارسالی در این سامانه هم گفت: پیشنهاد خوبی است که نظرات مردم بدون فیلتر در دسترس باشد و در اختیار مردم قرار گیرد، لذا وعده می‌دهیم که این بخش را بدون فیلتر و احتمالا طی یکی دو روز آینده راه‌اندازی کنیم.

فلاح جوشقانی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار سیتنا پیرامون عدم امکان تغییر سرویس دهنده‌ اینترنت ثابت توسط مشترکان ناراضی در بازه‌ زمانی کوتاه، گفت: در حوزه‌ اینترنت ثابت بخشی از مشکلات به بخش رانژه بر می‌گردد. مقرراتی که ما تنظیم کردیم این است که ظرف ۷۲ ساعت این شکایات رفع شوند که متاسفانه صورت نمی‌گیرد و این مشکلی است که در حوزه‌ مخابراتی داریم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ادامه داد: از طرف دیگر خود اپراتور برای آنکه کاربرش را از دست ندهد، باید تمهیداتی در نظر گیرد.

فلاح جوشقانی، اظهار کرد: مشکل تغییر سرویس برای کاربران را قبول داریم و در صدد هستیم تا با ایجاد بخشی نرم افزاری این مشکل را رفع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در تمام دنیا برای بهبود تکنولوژی پلتفرمی در اختیار مشترک قرار می‌گیرد. ما نیز با ایجاد نرم افزاری این پلتفرم را در اختیار مشترک قرار می‌دهیم که امیدواریم این نرم افزار با کمک همکاران ما در رگولاتوری ظرف شش ماه آینده در اختیار مشترکان قرار گیرد تا در مراکز مخابراتی شاهد چنین مشکلاتی برای تغییر سرویس دهنده‌ها نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دنیای ارتباطات فناوری اطلاعات تغییر سرویس نت سنج پلاس بدون فیلتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۴۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که وقف همچنان بین مردم با روش‌های سنتی‌اش شناخته می‌شود، آیا لازم است اطلاع‌رسانی برای روش‌های نوین آن صورت گیرد؟ گفت: مردم درباره وقف اطلاعات عمومی ندارند و نمی‌دانند وقف در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد. از آنجایی که وقف بستگی به نیت افراد دارد، حوزه‌ گسترده‌ای دارد؛ یعنی هم حوزه‌های سنتی و هم حوزه‌های نوین را دربر می‌گیرد.

حجت‌الاسلام نقیب ادامه داد: از قدیم مردم با حوزه‌های سنتی وقف سروکار داشتند، ولی الان از شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه وقف کار می‌کنند، اطلاعی ندارند. علاوه‌بر اطلاع‌رسانی لازم است وقف‌ها ساماندهی شوند. یعنی به افراد مسیر را یاد دهیم. اگر کسی می‌خواهد وقف کند، بگوییم چه حوزه‌هایی در اولویت وقف قرار دارد، تا نیازهای کشور برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که گاهی مردم می‌گویند چگونه می‌توان بابت اموال یا املاکی که وقف کردیم، اعتماد کرد که در جای صحیح مورد استفاده قرار گیرد، توضیح داد: اعتمادسازی با شفافیت است. باید صندوق‌های مالی مشخص وجود داشته باشد و هر ساله گزارش‌های خود مبنی بر میزان سود و حفظ اموال را ارائه دهند. چون هرجا پای پول وسط باشد، امکان دستیابی عده‌ای به آن هست. شما باید راه‌های دستیابی دیگران را به آن ببندید. باید ناظرینی را بر صندوق‌های مالی مشخص کرد و سالانه گزارش‌های دقیق ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • سامانه بارشی چهارمحال و بختیاری را فرا می‌گیرد
  • مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است
  • ورود سامانه جدید بارشی از عصر امروز به مرکزی/ وزش باد شدت می گیرد
  • ثبت ۲۵۵ هزار قرارداد اجاره در سامانه «خودنویس»
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور / موج جدید بارش‌ها کدام مناطق را در برمی‌گیرد؟
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند