Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- کمپانی نت فلیکس بالاخره پس از مدت‌ها انتظار قابلیت کنترل سرعت پخش ویدیوها را برای نرم‌افزار اندروید خود عرضه کرد. کمپانی نت فلیکس بالاخره پس از مدت‌ها انتظار قابلیت کنترل سرعت پخش ویدیوها را برای نرم‌افزار اندروید خود عرضه کرد.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  techradar، نت فلیکس بالاخره قابلیت تست شده تنظیم کننده سرعت پخش ویدیوها را برای نرم‌افزار اندروید خود عرضه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمپانی اعلام کرده است که قصد دارد تا به زودی قابلیت یاد شده برای نسخه iOS نیز ارائه کند.
 
کیلا ربیسون از نت فلیکس در این رابطه اعلام کرد از سوی مشترکان این شبکه درخواست‌های زیادی را برای ارائه این قابلیت دریافت کرده است. او همچنین اظهار کرد که کنترل‌کننده سرعت پخش ویدیو برای سال‌ها روی پخش‌کننده‌های دی‌وی‌دی و دی وی آر وجود داشته است.
     
نت فلیکس همچنین اعلام کرده است که پرسش‌نامه‌های تهیه‌شده از کاربران حاکی از آن است که برداشت‌های مخاطبان از کیفیت محتوا تحت تأثیر تغییر سرعت قرار نمی‌گیرد. به همین خاطر احتمال نارضایتی تولیدکنندگان محتوا از ارائه چنین قابلیتی بسیار کم است.
 
در حال حاضر شما می‌توانید سرعت پخش ویدیو را به اندازه 0.5 یا 0.75 برابر کاهش یا آن را به میزان 1.25 یا 1.5 برابر افزایش دهید. چنین گزینه‌ای سال‌هاست که در رقبای نت فلیکس نظیر یوتیوب وجود دارد و این پلتفرم انتخاب سرعت پخش ویدیو را در بازه 0.25 تا 2 برابر قرار داده است.
 
همچنین لازم به ذکر است که تنظیمات اعمال شده در این بخش به‌صورت پیش‌فرض برای ویدیوهای دیگر اعمال نخواهد شد و ویدیوهای جدید با سرعت عادی پخش خواهند شد. این قابلیت از امروز روی نرم‌افزار اندروید نت فلیکس در دسترس است و به زودی برای نسخه  iOS نیز فعال خواهد شد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اندروید نتفلیکس نرم افزار نرم افزار اندروید نت فلیکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۳۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت علمی کیدکد شریف با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانش آموزان از سن ۷ تا ۱۷ سال از سراسر ایران با حضور در سومین دوره مسابقات کیدکد شریف، به رقابت برای تکنولوژی‌های آینده پرداختند.

این دوره از مسابقات با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO برگزار شد که رقابت‌های جذابی را به نمایش گذاشتند، این رویداد یک پلتفرم برای کشف استعداد‌های جوانان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

این رویداد در محل دانشگاه صنعتی شریف، و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک برگزار شد. دانش آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد.

نتایج نهایی این دوره از مسابقات در ۲۸ اردیبهشت طی مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتلتیکو درها را باز کرد: خداحافظی ژوائو با بارسا
  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • ‌اعلام حداکثر سرعت مجاز در معابر شهری شیراز
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • حداکثر سرعت مجاز در معابر شیراز بازبینی شد
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟